Sommartider hej hej!

Slinker in och säger hej bara för att sammanfatta en helt underbar helg - vi var alla rörande överens om att gårdagen kändes som SOMMAR! Ni vet den där känslan i kroppen när allt är så bra, avslappnat och spontant.
 
FREDAG: Stod emot Ramses alla hundra förslag på vad vi skulle göra, han ville ut och festa - jag ville slappa. Till slut bestämdes det att han skulle komma över senare och kolla på film/gå promenad/dricka vin. Ramses lever tydligen i en annan tidzon än undertecknad, för det här bestämdes kl 19.00 och runt midnatt så knackade han och AS på min dörr. Det blev TV-serier och soffmys och medans jag väntade på mitt storfrämmande så hann jag sticka och lyssna på TV intressanta P3 - dokumentärer.
 
LÖRDAG: Jag och Ramses hade övertalat AS att hon borde köpa bil (till ett projekt hon håller på med). Så lördag var det dags att gå på bilvisningar. Framåt tidiga eftermiddagen så jag "hejdå" till Ramses stora protester. Lite för att jag inte orkar vara runt honom hela tiden och lite för att jag behövde tid till att plugga. Men det blev inget plugg - 30/4 är ett svårt datum för mig så det slutade med att jag låg hemma och grät hela kvällen. Pluspoäng till Baltazar för att jag höll mig nykter! Mitt i allt det här uppstod ett litet men dumt missförstånd mellan mig och Ramses och när han ringde mitt i min gråtkavalkad så väste jag till ordentligt - men allt löste sig ganska lätt genom att vi bägge bad om ursäkt :)
 
SÖNDAG: Mekade med AS projekt :D Det tog betydligt längre tid än planerat - men resultatet blev oslagbart! AS, Ramses, C och SP och asgarvade konstant i flera timmar. Efteråt satte sig AS och C i AS nyförvärvda bil och begav sig på ut roadtrip. Resten av oss satte oss vänta på bussen in the middle of nowhere. Tillbaka drog vi och köpte pizza och satt i parken och snackade i flera timmar. Efteråt begav vi oss ut på promenad och jag stod på en skateboard för första gången - mycket skrik involverat i detta, haha!
Och döm om min förvåning - både jag och Ramses lyckades runt 10-snåret sätta oss ner och plugga - det blev inte länge - men något. Som avslutning på kvällen testkörde vi Ramses nya elcykel och jag slapp gå hem!
 
MÅNDAG: Alla dessa planer jag hade igår! Men när jag vaknade så kände jag "nej, pallar inte!". Släppte alla måsten och traditioner och bara tog dagen som den kom. Avslutade mitt stickningsprojekt, drog ut på första löprundan på två år, skulle sprungit i 20 minuter, men det var så härligt att jag var ute i nästan 1 timme. Det såg nog ganska roligt ut när jag kom springades i kortbyxor och BH, medan folk runt mig hade vinterkläder.
Efter ett 1 timmas långt samtal med Farfar pallrade jag mig upp till Universitetetsparken och ömsom njöt av mitt D-vitamintillskott och ömsom faktiskt pluggade. Fick gjort mer i går än vad jag fått hela veckan. Efter 3 timmar kom Ramses dit och vi satt i stillhet och gjorde vårt.
Det blev glasspromenad och för min del senare middag hos PODEMOS (spanskt socialistparti). Runt 19:00 bestämde jag mig för att tacka för mig och gå hem till Ramses, vi skulle plugga, men först skulle vi bara ut och köpa glass tillsammans med C. Jag var hemma kl 00:30 , haha! (neededless to say - det blev inget pluggande)
 
Det var liksom bara en sån där dag, man började gå runt och så sprang man in i folk man inte träffat på en evighet eller kom på att någon bodde i närheten och man gick och knackade på. Eller upptäckte saker med sin stad som man egentligen ser hela tiden, men inte lägger märke till.
 
Och jag var bara så fylld av glädje, skratt, ro och lugn på samma gång. Livet kändes bra igår och jag sa det tillochmed till mina vänner med ett stort leende på läpparna. Det är inte ofta jag säger något sånt!
 
 
Hur går det med Ramses då? Jodå, jag njuter lite av att ha tagit kontroll på situationen lite måste jag erkänna. Att ju mer jag stramar åt - ju högre skäller han. Men vi har det fint ihop. Vi är tillbaka på handhållningsstadiet - även framför vänner (om ingen trodde vi var ihop förut, så tror alla det definitivt nu!).
Fick också höra ryktesväg igår att han framför klagomål/frågat runt om varför jag varit "så konstig sen jag kom tillbaka från London?!". Med konstig menar han att jag inte vill tillbringa varenda lediga sekund tillsammans med honom.
Just det, vi hånglade förra veckan. Det var kanske dumt, men det var fint! Allt började med att jag påpekade att om han fortsätter med vissa fysiska grejer mot mig, så kommer jag att göra sånt jag tycker mot honom. Det enda ledde till det andra och plöstligt låg jag gränsle över honom och kysste honom på halsen.
Vi har inte pratat, men i en sarkastisk kommentar efter hånglandet påpekade jag att det faktiskt bara går att bestämma sig för vad man vill. Jag fick ett skamset "jag vet" till svar.
 
ALLT GOTT!
(efter sista matteprovet blir jag nog mer aktiv igen!)
 
 
Sommar, klänning, tussilagos och produkten av ett allt för intensivt skoshoppande i London :)

Kommentera här: