Bloggide

Bloggen har gått i ide för tiden. Alldeles för mycket att göra och alldeles för lite tid.
 
Jag är stressad över C-uppsatsen,min ursprunliga plan var att ha den färdig första maj. I dagsläget har jag ungefär 300 sidor att plöja igenom innan jag kan börja skriva. Skrivningen brukar dock gå fort. Så stressad men med självförtroende.
 
Annars händer det inte så mycket här, försöker planera framtiden lite grann, lista hur jag ska gå den karriäsvägen jag har lust att gå.
 
Nu väntar ytterligare en timme till av läsning innan jag ska i väg på reselivskonferans. Har egentligen inte tid till det, men som student tackar jag aldrig nej till gratis mat och gratis biljetter till diverse turistattraktioner. Det kommer passa fint när svågern kommer på besök i sommar :)
 
 
P.S staffeten gick ultradåligt!! Jag tror jag aldrig gjort så dåligt i från mig någonsin i löpning. Men det var roligt och jag fick verkligen mersmak för det! När jag har skrivit klart min uppsats ska jag sätta igång ett träningsprogram och satsar på milen i slutet på augusti. Tror det kommer bli bra :)

Snabbuppdatering

Jag har just nu gått in i den abslout mest stressiga perioden på året - tentaperioden.
 
Jag har gett mig själv till första maj att skriva klart c-uppsatsen - detta ger mig tolv dagar att redigera och få inspel från andra. Jag har knappt börjat - men nu vet jag vart jag ska leta.
 
Påsken var väldigt fin, även om jag bokstavligt talat höll på att frysa ihjäl.
 
Har fått en idè till bloggen om att kanske dela den upp mer tematiskt. Mitt liv är kanske inte så väldigt intressant att läsa om, om det inte sätts in i ett sammanhang.
 
Har ni förslag eller idèer på vad som skulle vara intressanta teman - skrik till! (eller lägg en kommentar - det kanske är enklare)
 
Det blir inget maraton på lördag , men jag ska springa stafett och det är bara 2 km, det ska nog min gamla kropp klara av ^^
 
Nu blir det påfylland av koffein och lite mat och därefter räcer-läsning av artiklar och böcker.
 
Och igen, jag är intresserad av att komma i kontakt med andra som driver bloggar om psykisk ohäla. Lämna ett fotavtryck, vettja!

Solblind

Sitter med solglasögon inomhus. Förra veckan blev det impulsivt bestämt att vi skulle ta en minisemester i fjällen. Första gången bägge av oss tältade utomhus på vintern och första gången min make åkte skidor.

I vilket fall som helst, glömde jag mina solglasögon. Nu sitter jag är, med svullet ansikte, solglasögon inomhus och är solblind. Det gör ont som fan, men det ska tydligen gå över väldigt fort. Klantigt!