Torr humor

Den här träffade mig så hårt idag att jag glömde bort att jag var på jobbet och började fnittra för mig själv. För ungefär så här har mitt liv känts sista månaderna.....
 
teacher_arrested

Countdown - BROR!

Min kära vänner, om en vecka händer det - Bror kommer till stan! Och jag längtar så mycket att jag bara vill hoppa upp och ner av glädje! Jag ska erkänna att jag faktiskt inte kommer ihåg hur länge sen det var sist vi sågs, men jag skulle tippa på september?! I morse vaknade jag av ett meddelande där han frågade om jag ville ha patxaran (slåbärssprit - direkt från separatistiska Baskien) och förövrigt både min favvis-spirt och ice-breakern som en gång i världen sådde fröet i till våran vänskap :) Han undrade också om han hade berättat att han skulle komma nästa tisdag (typ fjärde gången han frågar)
 
Vet fortfarande inte vart han har tänkt att bo, men hans ankomst möts av dålig timing måste jag säga. Dagen efter har jag möte min psykiatriker för första gången på flera månader, haha.
 
Längtar. Längtar. Längtar.
 
Och för första gången någonsin - jag bjuder på en bild som jag faktiskt är synlig i! Bilden är från en resa jag och Bror gjorde till Island med en hög andra, kanske var det 2014? Kommer iallafall ihåg att det var vinter, kallt och att flygbiljetterna var galet billiga, haha.
 
Hallgrímskirkja, Reykjavík
 

Sykes - Picotavtalet!

Ibland när jag är på lite för bra humör och i tillägg har både druckit och rökt, så kan jag blir - ja vad ska man kalla det? Överivrig? Plump?
 
Gårdagen var störtskön, fyverkerier, julbord, fina människor nya som gammla. Utgång på krogen, tyvärr ville inte mitt gäng stanna på Latinamerika-baren (där andra halvan av mitt vängäng befann sig), så efter lite sökande och köande hamnade vi på en sportbar (!!!) och där introducerade jag A för 1) Gin och Tonic 2) Ishockey.
 
Fick en julstjärna av C, som dessvärre inte överlevde krogrudan, men jag ska försöka att skaka liv i den. En kvinna från Ryssland som jag träffade på julbordet blev så begeistrad över mina stuffed mushrooms, så jag har fått en inbjudan till adventskonsert i katedralen idag ;) Fin avslutning på helgen!
 
Ja, tillbaka till mitt beteende. Så här är det, jag har studerat Mellanöstern sedan jag var 20 år, jag har bott i regionen och har en grad i Mellanösternhistoria. Det goes without saying att när det här kommer på tal, så blir jag lite över genomsnittet ivrig, även i nykert tillstånd. Så att jag hade druckit 2 liter cider och i tillägg rökt en hel del, hjälpte inte när den 19-åriga studenten från konsthögskolan kläckte ur sig " Situationen i dagens Mellanöster är George Bush fel!" Och kom ihåg - jag har inte mycket övers till det där landet, men han hade fel och jag blev så ivrigt att jag SKREK UT!
 
SYKES-PICOT-AVTALET!!!!!!!!!!!!!!!! Med en efterföljande monolog där jag i korta och kronologiska drag förklarade händelseförloppet från 1916 till dagens dato. Naturligtvis var jag tvungen att tillägga "I seriously suggest that you look into this before entering av discussion of this charater again!" IDIOT!!
 
Och grejen är att mina polare tycker alltid att det här är skitroligt, men den här stackaren hade känt mig i några minuter och jag körde över honom totalt i min iver. Jag tänkte inte så mycket på det till en början, men när han hastigt och lustigt lämnade festen kort därefter insåg jag vad jag hade gjort.

Så, jag måste antingen lära mig att lägga band på mig själv, speciellt när jag är runt folk som inte känner mig så bra. Eller kanske det allra enklaste - sluta dricka och sluta röka - då är nästan 90% av problemet löst.
 
Bildresultat för lysfesten bergen 2016