UNDERBAAAAAR HELG!

Där är värmebölja och det märks på humöret!
 
Fredagen: Vi (och när jag säger 'vi' numera, betyder det som regel jag och Ramses), skulle bara ut och ta en promenad, vi var supertrötta bägge två, men vi hamnade på SV's jobb (en bar). Det var ganska lugnt där konstigt nog, så vi satt och avnjöt några Liefermanns på personalrabatt och snackade skit mellan varven.
 
Lördag: Varmt, men ingen sol, därför blev det bestämt att vi skulle dra på IKEA. Ramses behövde chokladbollar (en av många svenska grejer han har fått dille på) och jag behövde mörkläggningsgardiner. Egentligen borde jag köpt dem redan när jag flyttade in, men jag kan vara så sjuk lat ibland. Nu hade dock Ramses framfört klagomål och sa att han vägrar sova hemma hos mig utan dem. 'Är det så konstigt att du har insomni när det är ljust i hela ditt rum?' 
 
Efter IKEA skiljdes vi åt en stund, för att senare återförenas hemma hos honom. Jag tror att jag nu har sovit där varenda lördag i snart en månad. "Du kanske borde ta hit en tandborste?" - fick jag höra förra veckan. Första gången jag sov över där så var det av praktiska skäl. Så jag kände mig så där lagom fräsh när jag dagen därpå traskade hem i kläderna som jag klubbat i dagen innan och smink utsmetat över hela ansiktet, haha. Nu börjar jag känna mig som Randy - packar ombyte, smink, mediciner, typ allt.
 
Förra veckan introducerade jag Ramses för strawberry daiquiri,  väldigt lyckat och nu är det ett jävla tjat,haha. Vi bestämde oss för att göra det sjävla hemma, men vi saknade rom. Så vi googlade "strawberry + tequila", hittade ett recept....och frångick det helt, haha. Blev supergott, men kanske aningens för mycket tequila. Efter våran lilla förfest traskade vi över till Castra och Bolivianen och fortsatte med GT och Whiskey. Runt 01.00 knallade vi ut, Rames mådde verkligen inte bra, men efter lite mat klarade han av att hänga med helt fram till 03.30.
 
Söndagen: Vi var i förvånandsvärt bra form bägge två. Klev upp runt 11.00, Ramses klirrade frukost medan jag klagade på att det var så jobbigt att kliva upp. Slappade och pratade säkert helt fram till 15.00 eller något. SOFFPOTATISAR!
Så.....blev det dags för DATENIGHT!
 
Okej, så här är det. För någon vecka sen, kanske efter att vi låg med varandra för andra gången??! Kommer inte riktigt ihåg. Men vi var ute och gick när Ramses kläcker ur sig med glad röst "You know what, Baltazar?! We should start dating!!". Jag väntade några sekunder för att avgöra huruvida människan var seriös eller ej och rent spontant kläckte jag hur mig ett hånfullt skratt. Då ser jag på hans ansiktsuttryck vad jag just ställt till med och han säger något som "fine, it was just an idea, but if you don't want too, that okey". Jag bad om ursäkt och frågade; vad ska vi göra om vi datar, som vi inte redan gör?  . 
 
Jag tjände några kronor på att sälja snus till desperata skandinavier och kände att det vore fel av mig att behålla pengarna för mig själv, när han hjälpt mig så mycket. Så när jag föreslog att vi skulle ut och käka, ville han slänga in bio i samma svängen.

Det blev riktigt bra. Hamburgare på mitt favvishak (en blodig köttbit med smält mögelost och kryddade chaminjoner. nam! nam!). Hem till mig för att byta skor och gosa med katten. Vidare ut i solskenet med mjukglass och handhållning innan bion. Vi gjorde ett bra val: The House. Egentligen ville jag se In Between (palestinskt drama) och han ville se Batman eller Spiderman (kommer inte ihåg och  bryr mig inte heller, haha). DET BLEV GRYMT BRA! Vi var kanske sex stycken i hela salongen och det var så galet - filmen innehöll så många referenser till våra internaskämt att vi stundom satt dubbelvikta och skrattade. Folk såg konstigt på oss och måste trott att vi var helt galna.
 
Efter filmen var klockan närmare 23.00 och jag skulle kliva upp 05.30. Det var inget lätt val, men det var det rätt. Jag offrade några timmars sömn, till förmån för en långpromenad i sommarnatten.

Kommentarer:

1 Marielle:

Låter som ett underbart liv. Härligt att vara förälskad. Njut. Jag ska fortsätta att följa dig igen. Och just nu tycker jag att det är härligt med en känsla av leende.

Kommentera här: