TerapiTorsdag #2

När min kollega igår förslog TerapiTorsdag så skrattade jag ganska gott, men att skippa matten igår och gå direkt hem och börja dona var det absolut bästa jag kunde gjort i går - för jag måste prioritera mitt eget huvud allra mest.
 
Kvällen resulterade i två färdigstickade vantar, inte de finaste men mina första någonsin och tummarna var mycket lättare att sticka än jag trodde. Påbörjade också ett par nya till själv, men det är märkligt det där. Samma antal maskor, samma storlek på stickorna och nästan helt identisk masktäthet och ändå kommer dessa att bli mycket mycket större än det förra. Nu är ju dessa i bomullsgarn, så det kanske är därför? Så vet jag helt ärligt inte heller hur praktiskt det blir att sticka ett par vantar i bomullsgarn, men min roomie ska få dessa, eftersom att jag redan nu ser att de kommer bli allt förstora. Det blev också två glas vin och lååååångt hem med roomies.

För lite över ett år sedan var jag så sjukt less på att bo med andra människor, men nu när jag hittat till ett bra kollektiv, så är det så härligt att komma hem varje dag. Det är alltid någon där och det är alltid massa positiv energi i luften. Mina roomies är dessutom ganska oseriösa och larviga, vilket hjälper, men ibland känner jag mig som jag en hundraåring, jag är inte så mycket äldre (7 år), men det märks.
 
Det blev dock allt för lite sömn i natt - igen. Det är andra gången denna vecka jag får <2 timmars sömn och i natt kommer det heller inte att bli något. Känner det i kroppen, men än så länge inte i huvudet - tack och lov!
 
 

Kommentera här: